Sitemiz Hakkındaki Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli Yorumlarınızı Bekleriz

Yarından Sonra

Yarından Sonra izle, Yarından Sonra online izle, Yarından Sonra canlı izle
Yarından Sonra
Yarından Sonra


Tarih: 2010-05-21 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yabancı Sinema


YARINDAN SONRA / THE DAY AFTER TOMORROW


Dünya, doğanın gazabına uğramaktadır. Şiddetli kasırgalar Los Angeles ı haritadan silmiştir, Yeni Delhi karlar altında gömülmüş, Tokyo devasa dolu yağışıyla yıkılırken New York ani iklim değişikliği ile dev dalgaların tehdidi altında kalmıştır. İklim bilim uzmanı olan Jack Hall, dünyayı, küresel ısınmanın tetiklediği bu felaketten kurtarmak için çözüm arayışındadır.

Künye :
YÖNETMEN    : Roland Emmerich
OYUNCULAR    : Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal
YAPIM YILI    : 2004

 Açıklama : Yarından Sonra - Türkçe Dublaj izle seyret indirmeden izle full izle download indir,Yarından Sonra - Türkçe Dublaj izle seyret indirmeden izle full izle download indir

FilmKalesi.Com İyi Seyirler Diler !!
Sera gazlarının etkisi dünyayı global ısınma konusunda çaresiz bırakmıştır. Dünya çeşitli felaketlerin tehdidi altındadır. Hortumlar, fırtınalar, depremler, med cezir dalgaları ve seller dünyayı yeni bir buz devrinin başlangıç noktasına getirmiştir.
Bir klimatolojist olan Profesör Adrian Hall dünyayı global ısınmanın etkisinden kurtarmaya çalışmaktadır. Ayrıca olası felaketler başlamadan okulunda olan oğlu Sam� New York�an çıkarmalıdır. Profesör Hall ayrıca hala sıcak olduğunu düşündüğü güneye doğru yol almayı düşünmektedir.


İzlenme : 20824 | Puan : 3.4
Süre: | Tarih : 10.05.2009
Etiketler : Yarından Sonra Türkçe Dublaj izle seyret indirmeden izle full izle download indir

0 yorum: