Sitemiz Hakkındaki Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli Yorumlarınızı Bekleriz

21 haziran gelinim mutfakta puan durumu

     

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Puanları (21/06/2022 Salı)

*************************

Gelinim Mutfakta Puanları (Nursel Ergin Kaç Puan Verdi)

*************************

21 Haziran Nursel Ergin Kaç Puan Verdi

Yeşim:5
Damla:1
Aslıhan:2
Hasret:2

21 Haziran Salı Gelinim Mutfakta Puanları sonucu %100 belli olduğunda, Aslıhan’ın alacağı yeni bir çeyrek altın, 25 bilezik için Aslıhan’a önemli bir avantaj sağlayacak.

Gelinim Mutfakta 21 Haziran Salı Puanları Verecek Kaynanalar

Hasret kaynanası ile yaşadığı sorunlardan dolayı istediği puanları kaynamasından alamazken, benzer sorunları Damla da kaynanası ile yaşamaya başladı. Lakin Aslıhan kaynanası ile yaşadığı sorunlara rağmen, altını kazanmayı başardı.

Best of finalinin üçüncü haftasında ilk çeyrek Aslıhan’a gitti. Yeşim ise hala ilk hafta aldığı bir çeyrekle yarışa devam ediyor. Yeşim bugün Gelinim Mutfakta Puanlama sonucunda çeyrek altını alıp, iddiasını korumak istiyor.

21 Haziran Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu - Damla

Hasret adım adım 25 bileziğe giderken, kaynana Nurten ile gelini arasında çıkan tartışmaya bugün bir yenisi daha eklendi. İşte kaynana Nurten’in o sözleri; 

; 

“O ev benim. Benim evimden bir ay içinde çık”Yarışmacı Kaynana Nurten

Sözleri ile kaynana Nurten, Hasret’in kendi resmini evinden kaldırması üzerine karşı hamle yapması sadece evdeki ilişkilerini değil, yarışmadaki ilişkilerini de oldukça etkilemesi bekleniyor.

Hasret ile kaynanası Nurten’in tartışması, bugün Gelinim Mutfakta 21 Haziran Puanlama sonucuna da yansıması bekleniyor. Zira Hasret baskı altında iyi yemek yapamazken, Nurten kaynana da inat uğruna gelinine kötü puan verebiliyor.

21 Haziran Salı Gelinim Mutfakta Puan Durumu Sonucu Netleştiği An Aslıhan ve Kaynanası Nuray



Kaynana Beyhan son bolümde gelini Yeşim’in tabağını bulup, beş puan vermeyi başardı. Lakin Yeşim kaynanasından aldığı beş puana rağmen günün birincisi olamadı.

Yeşim için artık tehlike çanları çalmaya başlıyor. Yeşim 25 bilezik iddiasını sürdürebilmesi için 21 Haziran Salı Gelinim Mutfakta Günün Birincisi olup, altını kazanması gerekiyor. Aksi halde Yeşim best of iddiası son bulacak.