Sitemiz Hakkındaki Düşünceleriniz Bizim İçin Önemli Yorumlarınızı Bekleriz

Yüregine sor Filmi Full izle

http://www.vizyondakifilmler.com.tr/sinema/8/yuregine-sor/yuregine-sor.jpg

Vizyon Tarihi12 Mart 2010
Süresi :Yönetmen :Yusuf Kurçenli
Tür:Dans, Dram, Romantik
Senaryo:Yusuf Kurçenli
Görüntü Yön.Colin Mounier
Müzik:Ayşenur Kolivar, Ayşe Önder
Yapım:2010 – Türkiye
Oyuncular:
Tuba Büyüküstün, Şevval Sam, Ayla Algan, Kenan Ece, Mahmut Gökgöz, Taner Barlas, Hakan Karahan, Civan Canova, Selda Özer, Emin Gümüşkaya, Nihat İleri, Ayşe Tunaboylu, Doruk şengezer, Yaşar Akın, Tomris Oğuzalp, Hakan Eratik, Levent Can, Alp Öyken, Ender Yigit, Engin Günay, Hilmi Özçelik

Yakında Sinemalarda


Konusu: İKi genç insan mustafa ve esma birbirlerini deli gibi seven bu gençlerin önünde büyük bir engel vardır. bu aşkın yöreye,töreye ve özgü bir engel vardır.
Mustafa Gizli bir hristiyandır. Esma dahil onu herkez müslüman bilmektedir.
ne varki Kilise artık gizli hristiyanların dinlerini açıklamasını istemiştir. fakat mustafa bu duruma açıklar ise büyük sorunlarla karşılacaktır. mustafa için çok zor bir durumdur. fakat mustafa bunu esmaya demek zorundadır ve öylede oluyor,fakat toplumsal vede yasal olarak hristiyan ve müslümanın evlenmesi yasaktır.
Esma bu durumu mesele etmiyecektir. iki aşık karar verip kaçmak için plan yaparlar. fakat mustafanın hasta olan dedesi ölür,her müslüman gibi müslüman mezarlıgına götürürler ne varki babaanesi bir anda çıkar ve durun! der. Kocam bir hristiyandır. ve tüm gerçegi herkez ögrenir. şimdi bu aşkın adı yasak aşk olur. fakat herşeye ragmen bu aşık gençler kaçmaya kararlılar. Fakat esmanın bir hristiyan ile kaçmasını hayatanın tehlikeye girmemesini isteyen biri vardır. onu tutkuyla seven mehmet. kaçmalarına engel olmak için elinden geleni yapar. Fakat Esma ile mustafanın aşkları oldukça güçlüdür. ve bu güçlükleri yenmek için efsane olmaları gerekmektedir.

 

0 yorum: